Header image
voor beeldende vorming
 
 

Workshop Nat in Nat techniek

Op 02-04-2016 staat de volgende workshop Nat in Nat techniek gepland onder begeleiding van Peter van Oostzanen.

Tijdens deze workshop ga je twee realistische schilderijtjes maken met olieverf: in één keer en in één laag en toch met de juiste stofuitdrukking en licht/schaduw partijen. Dit vereist een andere aanpak dan wanneer je schildert met een onderschildering. De workshop Nat in Nat is bedoeld voor degenen die al enige schilderervaring hebben. Je hoeft geen ervaring met olieverf te hebben.
Atelier Kunstkeuken zorgt voor dragers en de benodigde olieverf is voor gebruik aanwezig. Penselen dien je zelf mee te nemen of deze zijn in de Kunstkeuken te koop (ze zijn daarna van jou).

De workshop is van 10u tot 16u, met eventueel een uitloop tot 17u. De kosten bedragen €60,- inclusief drager, benodigde verf, verzorgde lunch en overige versnaperingen.
Je kunt je aanmelden via e-mail o.v.v. 'workshop Nat in Nat - datum'.
De workshop gaat door bij een minimum van 4 cursisten. Om de groep niet te groot te maken is er ook een maximum aantal cursisten. Bij veel aanmeldingen geldt: wie zich het eerst aangemeld heeft, gaat voor.

Als je je eigen olieverf wilt gebruiken, neem dan even contact op voor de benodigde kleuren.

Voor meer informatie over deze workshop kun je contact opnemen per e-mail.

Meld je aan>

De resultaten van een dag workshop 'nat in nat' schilderen   Drie appels op een rij. Het resultaat van een dag workshop 'nat in nat' schilderen
Hand-out met duidelijke uitleg en stap voor stap de werkwijzen uitgelegd     Onder begeleiding kom je tot een beter resultaat
Lekker de hele dag schilderen   Goed kijken wat je ziet is het begin van het realistisch schilderen