Header image
voor beeldende vorming
 
 

Workshop Expressief

We gaan in op het thema vrij en expressief schilden, gebruik van materialen en technieken en de verschillende stijlen van schilderen. Om 10.00 uur is de aanvang, om 13.00 uur lunch en om 15.00 uur de afsluiting.

Kosten voor deze workshop zijn €40,- Dit is inclusief koffie, thee, lunch en een drankje na afloop. Materiaal zoals papier, acryl, pastel , houtskool en diverse materialen zijn aanwezig. Voor het werk na de lunch is er papier aanwezig, mocht je op doek willen werken dan dient deze zelf aangeschaft te worden.

In Atelier Kunstkeuken zijn verschillende materialen (doeken, kwasten, verf) te koop om te gebruiken en mee naar huis te nemen.

Meld je aan>


Zelf een workshop organiseren?

Atelier kunstkeuken biedt ook de mogelijkheid tot het organiseren van een eigen workshop voor een select gezelschap, zowel voor particulieren als bedrijven. Ben je op zoek naar een leuk uitje voor een speciale gelegenheid zoals een verjaardag, kinderfeestje, familiedag, een afdelingsuitje of een gezellige dag met vrienden, neem dan contact met ons op.


De workshops zijn voor maximaal 10 personen per groep. De datum en de invulling van de dag zijn in overleg te bepalen.
De prijs is afhankelijk van het materiaal dat voor de workshop nodig is, het aantal personen en de duur van de workshop.

Voor meer informatie hierover kun je contact opnemen per e-mail

Kinderworkshop voor een kinderfeestje
Workshop met kinderen als kinderfeestje.