Header image
voor beeldende vorming
 
 

Workshops

Naast de reguliere lessen kun je bij Atelier Kunstkeuken diverse cursussen en workshops volgen die ingaan op een specifiek terrein van de beeldende vorming. Veelal duren de workshops een dag en worden ze in het weekeind gegeven. De minimale deelname per groep is 4 personen en maximaal 10 personen.


Workshop Expressief

We gaan in op de het thema vrij en expressief schilden, gebruik van materialen en technieken. En de verschillende stijlen van schilderen.
Regemlatig geeft Mint Faas een workshop.

De workshop is ook zelf te organiseren met een besloten groep. Denk aan een kinderfeestje, familiedag of een bedrijfsuitje.

Meld je aan>

Workshop Compositieleer

We zullen uitgebreid ingaan op wat een compositie is en de basisprincipes aanleren. We zullen steeds een blokje theorie doen en vervolgens gaan oefenen. Het doel is dat je voldoende inzicht verwerft om zelf een interessante(re) voorstelling te maken, zodat je minder afhankelijk bent van een voorbeeld.

Meld je aan>

Kinderworkshop voor een kinderfeestje

Meer informatie over de workshop Expressief schilderen>

 

workshop compositie leerHoe leid je de aandacht?

Meer informatie over de workshop Compositieleer>


 
 

Workshop Nat in Nat

Tijdens de les zullen we een realistisch olieverfschilderij maken. In één keer en in één laag en toch de juiste stofuitdrukking en licht/schaduw partijen. Dit vereist een andere aanpak dan met een onderschildering.

Meld je aan>

 

Workshop Nat in nat - stilleven met appelWorkshop Nat in nat - stilleven met appelWorkshop Nat in nat - stilleven met appel

Meer informatie over de workshop nat in nat schilderen>